Σε απευθείας σύνδεση αγορά ελαιογραφίας της Κίνας χειροποίητη

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕλαιογραφίες συνήθειας

Η προσαρμοσμένη ελαιογραφία τυπώνει την αναπαραγωγή που τοποθετείται στο ξύλινο πλαίσιο

Είμαι Online Chat Now
Κίνα China Handmade Oil Painting Online Marketplace Πιστοποιήσεις
Κίνα China Handmade Oil Painting Online Marketplace Πιστοποιήσεις
Καλά προϊόντα, καλή υπηρεσία, καλή πλατφόρμα πρόσβασης!

—— Michael

Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Tim

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Ο κ. Abílio Cipriano

Η προσαρμοσμένη ελαιογραφία τυπώνει την αναπαραγωγή που τοποθετείται στο ξύλινο πλαίσιο

Customized Oil Painting Prints Reproduction Mounted On Wood Frame
Customized Oil Painting Prints Reproduction Mounted On Wood Frame Customized Oil Painting Prints Reproduction Mounted On Wood Frame Customized Oil Painting Prints Reproduction Mounted On Wood Frame

Μεγάλες Εικόνας :  Η προσαρμοσμένη ελαιογραφία τυπώνει την αναπαραγωγή που τοποθετείται στο ξύλινο πλαίσιο Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Hanghua
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Ho-1006
Υλικό: Έγγραφο/πλαίσιο canvas+wood
Μοντάρισμα: Τοποθετημένος στο πλαίσιο
όνομα: τυπωμένες ύλες των ελαιογραφιών
Μέγεθος: σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών
Τεχνολογία: Χέρι-ζωγραφική, εκτύπωση Giclee, κ.λπ.
Ξύλινο πλαίσιο ακρών: Με/χωρίς πλαίσιο ακρών
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

εκτύπωση τέχνης καμβά

,

ελαιογραφία σύγχρονης τέχνης

Η προσαρμοσμένη ελαιογραφία τυπώνει την αναπαραγωγή που τοποθετείται στο ξύλινο πλαίσιο

 

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

ελαιογραφία λουλουδιών σε χαρτί/τον καμβά, αναπαραγωγή ελαιογραφίας λουλουδιών, ελαιογραφία λουλουδιών τυπωμένων υλών

 

1)Διαφορετικά μεγέθη και σχέδια διαθέσιμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών

 

2)Οποιαδήποτε υπαγόμενη ζωγραφική ή φωτογραφία/οικογενειακή φωτογραφία μπορούν να προσαρμοστούν.

 

3)Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν ακριβώς τον καμβά ή τα πλαίσια ή τη μονάδα (ελαιογραφία με το πλαίσιο).

 

4)Γρήγορη παράδοση και μεγάλη επιλογή αποθεμάτων.

 

 

Περιγραφή:

 

Σήμερα η δημοφιλέστερη μέθοδος εκτύπωσης για τη ελαιογραφία είναι ψηφιακή διαδικασία εκτύπωσης giclee Inkjet σε χαρτί, τον καμβά ή άλλα υλικά. Οι τυπωμένες ύλες ελαιογραφίας ή giclee έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν τις αναπαραγωγές ελαιογραφίας του αρχικού έργου τέχνης τους. Οι ψηφιακοί καλλιτέχνες και οι επαγγελματικοί φωτογράφοι χρησιμοποιούν επίσης αυτήν την μέθοδο για να παρουσιάσουν τα ψηφιακά σχέδιά τους στον καμβά ή τη φωτογραφία στον καμβά καλά για μια επερχόμενη επίδειξη τέχνης ή απλά για μια συμπαθητικότερη παρουσίαση στο γκαλερί τέχνης τους. Είναι ο καλύτερος τρόπος να δημιουργηθεί η ελαιογραφία μεγάλων ποσών για να παρουσιάσει το αγαθό εργασίας τέχνης τους και γρήγορα.

 

Η ελαιογραφία δημιουργείται κατάλληλα σε χαρτί και τον καμβά, κ.λπ. με την ψηφιακή εικόνα στο αρκετά υψηλό ψήφισμα με τη χρησιμοποίηση μερικών εκτυπωτών μεγάλου σχήματος. Αυτοί οι εκτυπωτές μπορούν να είναι ικανοί για να τυπώσουν επάνω στο έγγραφο και τον καμβά, κ.λπ. και η τελική έκβαση είναι μακριά ανώτερα στο χρώμα και τη διάρκεια από τις αφίσες ή πολλά άλλα σχήματα μέσων μεθόδων.

 

 

Χαρακτηριστικά της ελαιογραφίας:     

 

1. Η ελαιογραφία αναπαράγεται άμεσα σε χαρτί του καλλιτέχνη και τον καμβά, κ.λπ. Η φυσική σύσταση του εγγράφου και του καμβά, κ.λπ. δίνει στις τυπωμένες ύλες το simular κοίταγμα και το αίσθημα μιας αρχικής ελαιογραφίας με τα οπτικά και αποτελέσματα χρώματος, που παράγουν ως simular αποτέλεσμα των πραγματικών ελαιογραφιών.  

 

2. το έγγραφο και ο καμβάς, κ.λπ., που έχουν τέτοιες καλές ποιότητες της διάρκειας, άθραυστος, αδιάβροχος και dustproof, μπορούν να κρατηθούν για πολύ, περισσότερο από τις τυπωμένες ύλες σε χαρτί και άλλα αντίγραφα, δημιουργώντας τις τιμές συλλογής.

 

3. Με τις ειδικές τεχνολογίες εκτύπωσης giclee, μια εικόνα μπορεί να αναπαραχθεί με το μεγάλο όγκο. Αυτό μπορεί να ικανοποιήσει όχι μόνο τους πελάτες που χρειάζονται υψηλό - ποιοτικά διακοσμητικά έργα ζωγραφικής αλλά και εκείνων που είναι με το μεγάλο όγκο αγοράς.

 

 

Εφαρμογές:

 

Η ελαιογραφία είναι άχρονο δώρο με τις μνήμες και την αγάπη. Έτσι, θα μπορούσε να είναι ένα τέλειο δώρο για τη φίλη σας, παιδιά, οικογένεια, γαμήλια τελετή, γενέθλια, τελετή βαθμολόγησης και ούτω καθεξής. Από μια φωτογραφία που παρέχετε, μπορούμε να συλλάβουμε την πυράκτωση της νύφης σας, το χαμόγελο της κόρης σας, τα μάτια κ.λπ. του παππού σας και να τα εκφράσουμε τέλεια στη ζωγραφική για σας. Επιπλέον, η ελαιογραφία μπορεί να είναι επίσης μια αναπαραγωγή του έργου τέχνης artist. Μπορούμε να αναπαραγάγουμε οποιεσδήποτε αρχικές διεθνείς διάσημες εργασίες τέχνης.

 

 

Προδιαγραφές:

 

Υλικό

Έγγραφο/πλαίσιο canvas+wood

Τεχνολογία

Χέρι-ζωγραφική, εκτύπωση Giclee, κ.λπ.

Μοντάρισμα

Τοποθετημένος στο πλαίσιο

Ξύλινο πλαίσιο ακρών

Με/χωρίς πλαίσιο ακρών

Ευρο- μέγεθος (ίντσα)

8*10,12*16, 16*20, 20*24, 24*36, 30*40, 36*48, 47*72

Διεθνές μέγεθος (εκατ.)

16*20,30*40, 40*50, 50*60, 60*90, 70*100, 90*120, 120*180

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Μπορούμε να κάνουμε τις ελαιογραφίες με την ποιότητα μουσείων σύμφωνα με τις φωτογραφίες σας. Προκειμένου να παρασχεθούν πραγματικά τα ποιοτικά έργα ζωγραφικής μουσείων στους πελάτες μας, η επιχείρησή μας έχει υπογράψει τις συμβάσεις με περίπου σαράντα διάσημους ζωγράφους από την ακαδημία ζωγραφικής και καλλιγραφίας της Κίνας πρόσφατα. Και, είμαστε αρμόδιοι για την προώθηση του σπιτιού εργασιών τους και στο εξωτερικό. Τα έργα ζωγραφικής που χρωματίζονται από τους είναι με τα ποιοτικά πρότυπα μουσείων, οι οποίοι είναι πιθανοί στην αύξηση στην αξία επίσης στο εγγύς μέλλον.

 

Υποσχόμαστε να κάνουμε με τις ενθουσιώδεις προσπάθειές μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία μας στη μετατροπή των φωτογραφιών σας σε υψηλό - ποιοτικές ελαιογραφίες.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
China Handmade Oil Painting Online Marketplace

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ewq

Τηλ.:: +8613866665555

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς